duminică, 10 aprilie 2011

Rulada din lipie


Nimic nu imi aduce mai bine aminte de mancarea din facultate, decat aceasta rulada cu pate si cu ardei. Intotdeauna cand o mananc imi amintesc de unul dintre bucatari, Doru. Ooo, cat de placut surprinsa am ramas cand ne-a facut pentru prima data la micul dejun o astfel de rulada. Nu exista altceva mai bun pentru mine.
Trebuie neaparat sa o incercati si voi, se face rapid si e foarte gustoasa. Dintre pateurile vegetale care se gasesc in Romania eu le prefer pe cele de la Iezer. Dar se poate folosi orice fel de pate vegetal, dupa preferinta voastra.
Ingrediente:
  • 4 foi de lipie medii
  • 1 pate Iezer
  • 1 ardei gras rosu
Se ung lipiile cu pate, ardeiul se taie fidelute si se  aseaza uniform peste pate, in randuri, avand grija lipia sa ramana fara ardei la capat, altfel, cand veti rula, ardeii voi cadea afara. Se ruleaza lipia si se inveleste in folie alimentara. Se procedeaza la fel si pentru celelalte foi de lipii apoi se dau la frigider, de preferat peste noapte, ca sa se patrunda bine. A doua zi se feliaza si se consuma ca aperitiv.
Simplu si rapid. Mai rapid nu se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena