luni, 9 mai 2011

Pate din ciuperci

Astazi va propun un pate din ciuperci foarte portrivit pentru a fi servit pe felii de paine prajita, alaturi de rosii sau ridichi. Se prepara foarte rapid, e sanatos si gustos.


 
Ingrediente:
  • 200 g ciuperci champignon din conserva
  • 6 linguri de branza slaba
  • 5 cm de praz
  • un buchetel de patrunjel proaspat
  • sucul de la o lamaie verde (lime)
  • sare dupa gust
Se pun toate ingredientele la blender si se mixeaza pana rezulta o pasta fina. Daca preferati ca ciupercile sa ramane bucatele, atunci opriti blenderul mai repede. Se scoate din blender si se consuma imediat, deoarece ciupercile isi vor schimba culoarea in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena