joi, 27 octombrie 2011

Pink smoothie

Cu vreo doua saptamani in urma am cumparat niste sfecla rosie (pentru prima data de cand sunt in Suedia) in ideea de a face o salata cu hrean. Dar nu stiam atunci ca o sa cutreier toate magazinele din oras in speranta ca voi gasi si hrean. Nici vorba de el. Iar cum eu mananc sfecla doar preparata in felul aceasta, cu hrean si chimen, am abandonat ideea de salata, din lispa hreanului. Si uite-asa a ramas sfecla asteptandu-si o noua intrebuintare. Eu cam stramb din nas cand e vorba de sfecla, dar pentru ca stiu ca e foarte sanatoasa si pentru ca tot o aveam cumparata, am zis ca nu se poate sa o arunc. Asa ca aseara am trecut la treaba si am facut un suc foarte gustos. Nu prea aveam eu sperante de la inceput ca o sa imi placa, dar, surpinzator, chiar mi-a placut foarte mult. Gustul sfeclei nu m-a speriat, pentru ca in combinatia folosita, a fost perfect.


miercuri, 26 octombrie 2011

Tarta rapida cu mere si stafide (Galette)

Si daca e toamna, nu se poate sa treaca fara o reteta de tarta cu mere. Cum imi plac mie retetele care se fac rapid, bine-nteles ca si nici de data asta nu fac exceptie :) Mai mult timp mi-a luat curatatul si taiatul merelor, dar nu ma plang, pentru ca am avut ajutor nepretuit, asa ca in scurt timp, bucataria a fost inundata de aroma merelor combinate cu scortisoara si iz de ghimbir. Mmmm....


Cheesecake brownies

Astazi va propun o reteta minunata de Cheescake marmorat :) Cred ca nu mai trebuie sa descriu cat de bun, ciocolatos si cremos va fi rezultatul final, pentru ca insusi numele acestei prajituri spune totul.
Cand vin acasa seara obosita dupa o zi de munca, oricat mi-ar placea mie sa gatesc, nu gasesc puterea necesara sa petrec mult timp in bucatarie. Asa ca trebuie sa pregatesc ceva rapid si fara multa munca :) Exact asa este si reteta de fata, care iti va rapi doar 10 minute din timpul tau pretios. Rezultatul este invers proportional cu timpul petrecut la prepararea ei :) Succes!


marți, 11 octombrie 2011

Clafoutis cu capsune

In sfarsit am aparut cu reteta mult asteptata de Clafoutis cu caspune. Nu mai lungesc vorba, va scriu repede cum se face, ca sa puteti trece la treaba :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena