marți, 27 decembrie 2011

Oua umplute

Imi plac mult ouale umplute. Sunt delicioase, sunt usor de facut, sunt pe placul oricui. Ce e mai rau, e ca nu sunt asa de sanatoase. Tocmai asta e si motivul pentru care nu le prepar atat de des. Totusi, la ocazii mai speciale, imi permit. Le-am avut in forma unui bradut, pe masa de Craciun. Au fost minunate! Sper sa va placa si voua :)



duminică, 18 decembrie 2011

Chec cu banane si ciocolata

Va propun o reteta simpla de chec foarte gustos cu banane si ciocolata :) Ingredientele sunt unele care se gasesc oricand in casa, asa ca puteti sa faceti rapid acest chec atunci vi se anunta pe neasteptate musafiri, sau cand pur si simplu aveti pofta de ceva dulce si rapid preparat in casa.


Waffles cu banane caramelizate

Duminica de obicei am timp sa prepar waffles la micul dejun :) Ne plac mult dar in timpul saptamanii nu gasesc timpul necesar pentru ele dimineata inainte de a pleca la munca. Asa ca duminica le cam vine randul. Se pot consuma simple, cu vanilie sau cu gem, langa un pahar de lapte. De data asta eu am facut niste banane caramelizate langa ele si au fost delicioase! Se fac rapid si sunt foarte gustoase.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena