miercuri, 5 iunie 2013

French toast cu banane si capsune

French toast - pentru diminetile tarzii :)
Demult tare nu am mai preparat acest mic dejun, in primul rand pentru ca este prajit (si incerc sa prepar prajeli cat se poate de rar) si in al doilea rand pentru ca miroase toata bucataria vreo jumatate de ora dupa, chiar si cu hota pornita :))
Cu toate astea, sa stiti ca este un mic dejun foarte gustos, rapid si care merge de minune langa niste fructe proaspete sau langa un ceai cald.




Ingrediente:
  • 6 felii de paine
  • 200 ml lapte de soia
  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 2 banana 
  • 200 g capsune
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:
  • Pregatim doua farfurii adanci. Intr-una turnam laptele de soia, iar in a doua batem cu furculita cele 3 oua si un praf de sare.
  • Luam fiecare felie de paine si o inmuiem in lapte, apoi o trecem prin ouale batute si o prajim in ulei, pe ambele parti uniform.
  • Scoatem felia de paine pe o farfurie plata pe care am asezat un servetel absorbant.
  • Asezam cate o felie pe farfurie si taiem deasupra felii de banane si capsune.
  • Servim cat felia de paine este calda.
  • Pofta buna! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena