marți, 29 octombrie 2013

Briose cu mere

Dragii mei, recent mi-am achizitionat o carte tare faina numai cu retete de briose. Asa ca pentru astazi o sa va prezint o reteta de briose cu mere, pe care am incercat-o si deja am facut-o de doua ori :) Ies niste briose bune bunute, pufoase si aromate. Imi pare asa de rau ca nu mi-a venit inspiratia sa fac o poza si cu briosa pe jumatate, sa vedeti ce fain arata la interior. Sunt pur si simplu delicioase! Sigur o sa fiti de acord cu mine daca le incercati.

luni, 14 octombrie 2013

Tarta rasturnata cu ananas si ghimbir

Yummmm....cui ii place ananasul? Dar ghimbirul? Dar combinate? Eu iubesc combinatia asta! Iar tarta pe care am sa v-o prezint astazi e delicioasa, are o aroma deosebita, desi aspectul este unul foarte simplu. Am preparat tarta aceasta cu ceva timp in urma, cand era mai cald si mergea numai bine intr-o dupa-masa calda de vara, alaturi de un glob maaaare de inghetata. Dar nu-i nimic, merge si acum, ca tot avem parte de zile calduroase. Iar daca nu, cred ca merge foarte bine si la un ceai de ora 5 :)


Snitele de soia (la cuptor)

Buna dimineata!
Rasfoind eu un folder cu retete mai vechi si nepostate inca pe blog, am dat de snitelele astea din soia, facute la cuptor. Sunt o varianta vegana de preparare a snitelelor din soia. Practic nu au nimic nesanatos in ele (dupa parerea mea) asa ca puteti cu incredere sa le preparati pentru ca sunt gustoase si sanatoase.



duminică, 13 octombrie 2013

Biscuiti cu lavanda

Recent mi-am achizitionat un pliculet cu flori de lavanda uscate si ma tot gandeam cum sa le folosesc. La biscuiti cu lavanda mi-a fugit mintea prima data, pentru ca sunt foarte simplu de facut, doar din cateva ingrediente.
Acesti biscuiti imi aduc aminte de copilarie, bine'nteles in varianta fara lavanda. Stiu ca imi placea taaare mult sa decupez biscuiti in tot felul de forme si sa o ajut pe mama la bucatarie. Bine, nu cred ca exista fetita pe lumea asta care sa nu iubeasca sa decupeze fursecuri micute in toate formele posibile :) Asadar, am retrait cateva clipe din copilarie jucandu-ma cu acesti biscuiti aromati, ca la mama acasa, decupandu-i si incrisptionandu-i ;)
In plus de asta, cei de la Gustos.ro mi-au trimis o invitatie de a participa la Campania pe care Philips o organizeaza impreuna cu ei, unde 10 dintre bloggerii culinari pot primi pentru testare cate un aparat Philips Multicooker, un aparat cu care se pot gati o sumedenie de preparate gustoase si delicioase. Asa ca n-am mai stat pe ganduri si m-am inscris alaturi de alti bloggeri, ca sa Descopar retetele delicioase ale tuturor mamelor cu noul Philips Multicooker pe Gustos.ro si sper din toata inima sa pot testa in curand minunatul aparat Philips Multicooker, pentru ca deja m-a cucerit.
Ii servim pe cei de la Philips si de la Gustos.ro cu cate un biscuit aromat si delicios iar noi trecem mai departe, sa vedem ingredientele si sa punem repede mana sa ii preparam :) Nu-i asa?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena